logo
logo Book en tid idag - og ha` det bedre imorgen.
Så er indendørs sæsonen skudt igang

Så er indendørs sæsonen skudt igang

By september 27, 2018 Uncategorized

Så er indendørs sæsonen skudt igang

Få lavet en analyse af kroppen

Om du dyrker håndbold, fodbold eller andet på motionsplan eller måske spiller badminton på eliteniveau, ja så er risikoen for skader altid tilstede.

Men forebyggelse og det at din krop er i balance er alfa og omega for at kunne præstere og dyrke din sport optimalt.

Kom og få lavet en analyse af kroppen, som omhandler led mht. skævheder, fixationer og blokeringer ,samt en vurdering af muskelbalancen hvad angår spændthed kontra svaghed. Bliv samtidig instrueret i de rette øvelser både mht. optræning, styrke og smidighed.

Dette vil tilsammen være et rigtig godt udgangspunkt for at forebygge skader i sæsonen.

forbyggelse-1
forbyggelse-2

Forebyg med akupunktur

Regelmæssig akupunktur behandling er også meget effektivt til forebyggelse af sportsskader, da dette hjælper dine muskler og sener til at være mere modstandsdygtige overfor fremtidige belastninger. Flere og flere professionelle og amatører verden over bruger derfor mere og mere akupunkktur, som en rutinemæssig del af deres træning.

Som fysioterapeut for Århus Badminton Klubs elitespillere ved jeg , hvor vigtig det er at få sat den optimale behandling igang så hurtigt som muligt, så man ikke bliver sat tilbage i sin sport eller træning.

Jeg har arbejdet med akupunktur, fysioterapi og sportskader gennem mange år, så er uheldet ude eller ønsker du at få hjælp til at forebygge skader – så tøv ikke med at kontakte mig.

Tag det første skridt i dag og book en tid på www.dinkropicentrum.dk/kontakt/book/

Tag det første skridt idag Book en tid

Leave a Reply