logo
logo Book en tid idag - og ha` det bedre imorgen.
Fødderne så at sige er det fundament hele vores krop bygges op på.?

Fødderne så at sige er det fundament hele vores krop bygges op på.?

By februar 20, 2017 Uncategorized

Fødderne er så at sige er det fundament hele vores krop bygges op på.?

En god kontakt til jorden er uhyre vigtig for kroppens alignment.

Med alignment menes der, at kroppen er lige og rank hele vejen op og ned. Når kroppen er rettet op til lige position skabes en meget bedre stilling i knæ, hofter , ryg og skuldre. Dette er naturligvis det sundeste for vores krop og giver den bedste afbalancering og dermed den mindst mulige belastning på led og muskler.
Mange af os står og går lidt skævt på fødderne. Enten “falder ” vi lidt indad – også kaldet pronation eller platfodet eller også “går” vi lidt udad – kaldet supination eller hulfod. Dette giver ofte smerter længere oppe i kroppen.

fod3
fod1

Hvad med dig??? Tag et kig på dine sko og se hvordan du står på dine fødder. Er dine såler slidt skævt ???

Sålerne fra Align Footwear er med til at reducere disse fejlstillinger ved at bringe anklen i en mere neutral stilling. Det handler om at lade hæl og ankel styre, hvordan du går. Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt du tager mere jævnt fordelt. Derved reduceres de destruktive chokbølger, der går op igennem hele din krop ved hvert skridt du tager. ( Ved gang ca. 3 x din kropsvægt – ved løb 7 x din kropsvægt). Det betyder mindre pres og derved mindre risiko for betændelse og belastning af led, muskler, sener og ledbånd.

God kontakt til jorden er vigtig for kroppens alignment

Storetåen er sammen med hælen den vigtigste del af fodens knogler, hvad angår denne kontakt. Ved at lave en hel sål istedet for kun at lave støtte i den del af foden, hvor problemet er registreret, skabes optimal kontakt. Align sålerne har således fat på både forfod og hæl, hvorved foden rettes op hele vejen ud til storetåen. Dette gør at vi får så optimal en fodafvikling og så god en kropsholdning som muligt.

Book en tid og se om det er noget for dig .

Læs mere på www.alignfootwear.dk

fod2

Tag det første skridt idag Book en tid

Leave a Reply